De Pandoer

De Pandoer is een groot partycentrum en zalencentrum in Asten-Heusden. De Pandoer beschikt over diverse feestzalen voor het organiseren van onder andere bruiloften, bedrijfsfeesten en familiefeesten. Ook organiseert De Pandoer verscheidene leuke groepsactiviteiten, zoals proeverijen, koningschieten arrangementen, golfclinics en workshops. In 2014 en 2015 heb ik voor De Pandoer de feest-, activiteiten-, en zalenpagina’s geschreven om deze beter onder de aandacht te brengen.

Content Marketing

Als ik webteksten voor een bedrijf ga schrijven, dan wil ik graag eerst met mensen binnen het bedrijf praten. Op deze manier krijg ik een goed beeld van het bedrijf en de diensten of producten die het bedrijf aanbiedt. Zo kan ik in mijn teksten goed uitleggen waarom een potentiële bezoeker voor deze onderneming moet kiezen. De selling points van een bedrijf moeten dus goed naar voren komen in de teksten. Om dit te bereiken ben ik met eigenaar Jeroen van Oosterhout om de tafel gaan zitten. Jeroen heeft me uitgebreid verteld over de mogelijkheden voor feesten binnen de Pandoer, de verschillende activiteiten en hoe er alles aan gedaan wordt om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ook is het natuurlijk de bedoeling dat de webteksten goed zichtbaar zijn in Google’s zoekresultaten. Hiervoor heb ik een zoekwoordenonderzoek gedaan, opdat belangrijke termen goed in de teksten verwerkt zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een onderwerp zo compleet mogelijk belicht wordt, wat in SEO-termen topic targeting heet. In het volgende artikel leg ik uitgebreid uit waar ik op let bij het schrijven van SEO-teksten.

Dankzij de nieuwe webteksten trekt De Pandoer elke maand honderden, nieuwe potentiële klanten aan via Google. Het geeft me voldoening dat mijn werk vruchten afwerpt, te meer omdat ik weet dat De Pandoer er alles aan doet om zijn gasten een fijne dag te bezorgen.

Wij zijn via GuidOnline met Edon in contact gekomen en daar hebben wij enorm de vruchten van geplukt en geen moment spijt van gehad. Edon heeft onze website helemaal opnieuw geschreven en rekening gehouden met o.a. onze vindbaarheid op de diverse zoekmachines. We hebben duidelijke resultaten dat sinds het werk van Edon er veel (nieuwe) aanvragen zijn binnen gekomen. Dus behalve het prettige contact en betrouwbare karakter van Edon, heeft hij ook bewezen zijn woorden na te komen en ons gigantisch geholpen! Wij zullen in de toekomst geen moment twijfelen en hem zo weer vragen voor een volgende klus.

Jeroen van Oosterhout

Eigenaar, De Pandoer

Pin It on Pinterest