Referenties

Hieronder vind je enkele referenties van tevreden klanten die wij de afgelopen jaren van dienst hebben mogen zijn. Klik op het logo van het bedrijf om meer over het desbetreffende project te lezen.
Tallest logo

SEO, SEA, CRO, Content marketing

Edon’s track record bewijst dat hij een zeer effectieve SEO-specialist is. Zijn duidelijke passie voor zoekmachine optimalisatie maakt hem voor mij een betrouwbare partner. Het is een genoegen om met iemand te werken die zo vaardig, gepassioneerd en proactief is als Edon.

Michel Kusters

Eigenaar Tallest

Hoefon Security Seals logo

SEO, SEA, CRO, Content marketing

Edon van Edjon Online Marketing helpt ons enorm met het optimaliseren en verbeteren van onze website voor de vindbaarheid in zoekmachines. Zijn gestructureerde aanpak leidt tot een inzichtelijk resultaat.

Robert Senders

Sales engineer Hoefon Security Seals

Van Geenen Restauratie logo

SEO, SEA, Content marketing

Voor mijn nieuwe website heeft Edon de webteksten geschreven, waarbij hij rekening heeft gehouden met de zoekopdrachten van mijn potentiële klanten. Toen de nieuwe website en teksten online kwamen, vonden nieuwe klanten mij al binnen enkele weken op Google!

Dirk-Olaf van Geenen

Eigenaar Van Geenen Restauratie

Connected Football logo

SEO

Edon is deskundig en ervaren op het gebied van online marketing. Met name zijn uitgebreide kennis op het gebied van SEO werkt direct in uw voordeel. Op basis van een pragmatische aanpak zorgt hij ervoor dat uw boodschap online uitstekend voor de dag komt. Hiermee bent u beter zichtbaar en raakt u de juiste snaar bij uw doelgroep.

Guido Budziak

Oprichter Connected.Football

Van Mook International Trade

Content marketing

Edjon Online Marketing heeft onze webteksten geschreven en duidelijk en helder onze core business opgetekend. Edjon Online Marketing begint breed en gaat snel to the point en is daarmee efficiënt en helder in zijn benadering. 

Steffanie Eberson

Trade Marketeer Van Mook International Trade Service NL

Kitty Zingt logo

SEO

Edon heeft me na een prettig overleg heel goed geholpen om mijn online zichtbaarheid te vergroten. Het fijne vind ik, dat hij betrokken is én blijft, je vragen helder beantwoord en écht geeft om het resultaat wat je graag wilt behalen. Hele prettige samenwerking en heel veel aan gehad!

Kitty Becker

Eigenares Kitty Zingt

De Pandoer logo

SEO, Content marketing

Wij zijn via GuidOnline met Edon in contact gekomen en daar hebben wij enorm de vruchten van geplukt en geen moment spijt van gehad. Edon heeft onze website helemaal opnieuw geschreven en rekening gehouden met o.a. onze vindbaarheid op de diverse zoekmachines. We hebben duidelijke resultaten dat sinds het werk van Edon er veel (nieuwe) aanvragen zijn binnen gekomen. Dus behalve het prettige contact en betrouwbare karakter van Edon, heeft hij ook bewezen zijn woorden na te komen en ons gigantisch geholpen! Wij zullen in de toekomst geen moment twijfelen en hem zo weer vragen voor een volgende klus.

Jeroen van Oosterhout

Eigenaar De Pandoer

Flowtime Nederweert logo

SEO

Ik ben zeker heel tevreden over Edon. Hij gaat rustig te werk, heeft veel geduld en informeert steeds of hij kan helpen. Een betrokken en gedreven ondernemer die een ondernemer helpt op zijn eigen niveau. Ik zou hem zeker aanbevelen. groeten Marjo

Marjo van Ginderen

Eigenaar Flowtime

Komische Portretten Den Haag

SEO, Content marketing

Edon geeft een goed stappenplan voor het beter vindbaar maken van je website. En voert het ook voor je uit. Als je iets beter zelf kan doen helpt hij je daarmee. Hij gaat rustig en overzichtelijk te werk. Als klant ben ik tevreden. De communicatie met mij als klant is uitstekend, en ik weet door de vragen die ik hem kan stellen nu veel meer. Hij brengt wat orde in dit complexe vakgebied

Clara Diepenhorst

Eigenaar Komische Portretten

Laat ons jouw bedrijf helpen te groeien

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Edjon Online Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen.