Over

Over Edjon Online Marketing

Edon van Asseldonk. Eigenaar van Edjon Online Marketing

Hoe word je een online marketeer en SEO-specialist? Dat is een goede vraag waarop ik hier antwoord zal geven. Tijdens mijn studie International Business waren online marketing en SEO nog geen bestaande vakken. Wel had ik al interesse in programmeren en het bouwen van websites. Zo maakte ik destijds in Joomla mijn eerste websites.

Samen met een bevriende online marketeer startte ik in 2010 verschillende publisher websites voor smartphones. Deze websites maakte ik in Joomla en in PHP programmeerde ik een telecomvergelijker. Voor het ontwerp van de pagina’s sleutelde ik veel in CSS en HTML. Het online marketing aspect vond ik ook erg interessant. Ik begon me te verdiepen in on page optimalisatie, content marketing en linkbuilding. Ik volgde de belangrijkste SEO-blogs en nieuwswebsites en voerde vele interessante gesprekken met collega webmasters en online marketeers. Hierdoor konden we in een zeer concurrerende markt toch commerciële en winstgevende websites blijven uitgeven, die hun inkomsten genereerden uit organisch zoekverkeer.

In 2014 vroeg een vriend mijn advies bij de start van zijn eigen bedrijf. Voor hem en zijn eerste klant heb ik on page optimalisatie, linkbuilding en Local SEO advies gegeven. Ook heb ik webteksten geschreven, waardoor potentiële klanten deze bedrijven nu vinden via Google. Dit smaakte naar meer en in 2015 besloot ik daarom Edjon Online Marketing op te richten.

Met mijn online marketing bureau help ik bedrijven meer potentiële klanten via Google te trekken (SEO). Als bezoekers eenmaal op je website zijn, dan wil je natuurlijk ook dat deze klant worden. Hiervoor doe ik aan conversie optimalisatie en A/B testen, zodat bezoekers geen bezoekers blijven, maar klanten worden.

Door mijn ervaring heb ik zowel expertise in de technische kant van websites als de online marketing kant. Deze veelzijdigheid is een groot voordeel voor mij als online marketeer, want online marketing heeft zowel een technische IT-kant als een commerciële, marketing kant. Hierdoor ben ik een allround online marketeer die vraagstukken van meerdere kanten kan bekijken.

Kijk gerust rond op mijn website voor meer informatie over Edjon Online Marketing. Op de dienstenpagina vind je onze online marketing services. Check ook onze werkwijze en de tevreden klanten die we al geholpen hebben.