Online Marketing Diensten

Edjon Online Marketing verzorgt een vijftal online marketing diensten voor bedrijven om hun online activiteiten te verbeteren: SEO-audits, content marketing, conversie optimalisatie, online marketing rapportage en SEO-workshops.

seo-rapport-voor-uw-bedrijfSEO-Scans

Hoe goed doet uw website het in Google? Edjon Online Marketing onderzoekt bij een SEO-audit de zichtbaarheid van uw website in Google en doet aanbevelingen om uw website zoekmachinevriendelijker te maken.

Lees meer over onze SEO-Scans.

conversie-optimalisatie-specialistConversie Optimalisatie

Bezoekers zijn nog geen klanten. Edjon Online Marketing helpt van uw bezoekers klanten te maken, want uiteindelijk gaat het u om het verkopen van uw product en dienst.

Lees meer over conversie optimalisatie.

overzichtelijke online marketing rapportenOnline Marketing Rapportage

Wat levert uw investering in online marketing op? Waar komen uw klanten vandaag? Op deze vragen geven we antwoord in onze online marketing rapporten.

Lees meer over onze online rapporten.

content-marketingContent Marketing

Content is de inhoud van uw website. Via content kunnen uw potentiële klanten uw website vinden via Google. Edjon Online Marketing onderzoekt en creëert content, waardoor u potentiële bezoekers beter bereikt.

Lees meer over content marketing.

SEO-workshop-regio-eindhovenSEO-Workshop

Wilt u SEO kennis in huis halen? Hiervoor biedt Edjon Online Marketing een SEO-workshop, waarbij verschillende zoekmachine optimalisatie onderwerpen en tips voorbij komen.

Lees meer over onze SEO-workshops.

Internet Marketing als Project of Abonnement

De meeste van de bovenstaande online marketing diensten bieden we aan in zowel projectvorm als abonnementsvorm. Als u een interim internet marketeer zoekt om uw website een boost te geven, dan kunnen wij u hiermee helpen. Ook als u en uw werknemers weer helemaal op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, dan kunnen we hierin u van dienst zijn.

Edjon Online Marketing biedt tevens online marketing abonnementen aan voor ondernemers. Voor een vast bedrag per maand schrijven we content, verbeteren we het linkprofiel van uw website en maken we aanbevelingen om uw website zoekmachine vriendelijker te maken. Tevens spreken we doelen (KPI’s) af om het succes van online marketing campagnes te meten. Ook als u een webdesigner bent en uw klanten op het gebied van internet marketing beter wilt ondersteunen, dan kunnen wij u hierin assisteren. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

De Algemene Voorwaarden van Edjon Online Marketing kunt u hier downloaden