Tallest

Tallest is een energiek en ambitieus webdesignbureau in Eindhoven. Oprichter Michel Kusters is een creatieve webdesigner die voor zijn klanten het maximale resultaat wil behalen. Voorbeelden van websites die Tallest ontworpen heeft, zijn UMEE Baby Bottles en Taf Toys. Namens Tallest voer ik voor diverse klanten SEO uit. Aangezien de door Tallest ontworpen websites SEO-technisch al zeer goed zijn neergezet, ligt de focus van mijn activiteiten op de marketingkant van SEO.

Content en Local SEO

Namens Tallest help ik op dit moment verschillende ondernemers in de regio Eindhoven. Voor deze ondernemers schrijf en verbeter ik content, zodat hun websites zichtbaarder worden voor relevante zoektermen in Google. Doordat deze bedrijven veelal lokaal opereren, is local SEO voor deze ondernemers cruciaal. Als een bedrijf nog niet in de local snackpack zichtbaar is, dan is mijn doel om het bedrijf zo snel mogelijk in de local snackpack te laten verschijnen. Onze klant Diamo, een bedrijf gespecialiseerd in betonzagen en betonboren, is bijvoorbeeld zichtbaar voor verschillende lokale zoekopdrachten in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Zoals je kunt zien toont Google voor Diamo positieve ratings. Op aanraden heeft Diamo een campagne naar zijn klanten uitgezet om reviews te stimuleren, waardoor deze positieve ratings nu door Google getoond worden.

Edon’s track record bewijst dat hij een zeer effectieve SEO-specialist is. Zijn duidelijke passie voor zoekmachine optimalisatie maakt hem voor mij een betrouwbare partner. Het is een genoegen om met iemand te werken die zo vaardig, gepassioneerd en proactief is als Edon.

Michel Kusters

Eigenaar, Tallest

Linkpromotie

Waardevolle links worden door Google gebruikt voor het genereren van de zoekresultaten. Dit geldt voor zowel lokale als niet-lokale zoektermen. Daarom zet ik voor de klanten van Tallest een linkpromotie campagne op met als doel waardevolle links te creƫren.

Samen met Tallest heb ik al verschillende mooie resultaten geboekt, waarbij klanten aantoonbaar meer relevante bezoekers op hun website krijgen en leads binnenhalen. Daarnaast verloopt de samenwerking erg prettig en verwacht ik in de toekomst nog vele projecten met Tallest te kunnen uitvoeren.