Content Marketing

content-marketing

Google gebruikers vinden websites via content.

 • Bereik uw klanten via Google.
 • Word zichtbaarder in zoekmachines.
 • Korte en lange termijn werking.

Content is de inhoud van uw website. Content kan bestaan uit tekst, maar ook video’s, infographics en foto’s zijn voorbeelden van content. Google analyseert en waardeert de content op uw website en gebruikt deze voor het ordenen van de zoekresultaten. Google probeert de beste match te vinden tussen de zoekopdracht van een gebruiker en een stuk content ergens op het internet. Edjon Online Marketing is gespecialiseerd in het creëren van content die aansluit bij de zoekopdrachten van uw beoogde bezoekers. Eerst wordt onderzocht waar uw potentiële klanten naar zoeken en hierna creëren we content die hierop aansluit. Hierbij wordt niet alleen gelet op een goede match met de zoekopdrachten van uw potentiële klanten, maar tevens wordt zorg gedragen dat de content zoekmachine vriendelijk is.

Een goed voorbeeld van content marketing is het artikel ‘Samsung Galaxy S6 vs HTC One M9‘ dat Edjon Online Marketing geschreven heeft voor de website androidtelefoonaanbiedingen.nl. Deze website, die aanbiedingen biedt voor smartphones, bevindt zich in de zeer concurrerende markt van mobiele telefonie. Door het online zoekproces en het ‘buying decision process’ van potentiële klanten te onderzoeken, heeft Edjon Online Marketing een serie artikelen geschreven voor potentiële smartphone kopers, die informatie willen inwinnen voor hun volgende toestel. Via deze artikelen weet androidtelefoonaanbiedingen.nl in een zeer concurrerende markt toch veel bezoekers via Google aan te trekken.

Het doel en gevolg van content marketing is dat meer potentiële klanten uw website via Google vinden. Via goede content marketing creëren we succesvolle landingspagina’s (dit zijn webpagina’s waarop uw bezoekers uw website binnenkomen). Als potentiële klanten op uw website terecht komen, wilt u ze natuurlijk ook overtuigen om uw product of dienst af te nemen. Ook hierin denkt Edjon Online Marketing met u mee. In onze teksten overtuigen we klanten met de sterke en onderscheidende punten die u als ondernemer te bieden heeft. Tevens houden we rekening met doelgroepen en soorten klanten die u als ondernemer wilt bereiken. Een voordeel hierbij is dat content marketing zowel op korte termijn als op lange termijn klanten oplevert, wat deze vorm van internet marketing een duurzame investering maakt. De ervaring leert dat voor veel bedrijven content marketing nog een onontgonnen gebied is en vele kansen biedt. Edjon Online Marketing helpt u graag mee deze kansen te benutten.

Freelance SEO-Tekstschrijver Eindhoven e.o.

Bent u een webdesigner, websitebouwer of in een andere functie op zoek naar een SEO-tekstschrijver in de regio Eindhoven, dan bent u bij Edjon Online Marketing aan het juiste adres.
Edjon Online Marketing houdt rekening met zoekmachines zoals Google, maar ook met uw publiek en doelen. Dankzij jarenlange ervaring met het schrijven van webteksten zullen uw nieuwe online teksten zowel goed scoren in Google als op uw conversiedoelen. Met een rijk woordgebruik zullen uw nieuwe SEO-teksten aansluiten op een groot aantal keywords en Google zoekopdrachten. Daarnaast zullen de teksten qua stijl en toon aansluiten bij uw beoogde online publiek.
Zoekt u dus een SEO-copywriter in de regio Eindhoven, Tilburg, Helmond, Weert of Venlo, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen via telefoon (+316 46107260), via e-mail op info@edjononlinemarketing.nl of via het contactformulier.

 • review rating 5  Edon helpt ons enorm met het optimaliseren en verbeteren van onze website voor de vindbaarheid in zoekmachines. Zijn gestructureerde aanpak leidt tot een inzichtelijk resultaat.

  thumb Robert
  3/28/2019

  review rating 5  Ik ben zeker heel tevreden over Edon. Hij gaat rustig te werk, heeft veel geduld en informeert steeds of hij kan helpen. Een betrokken en gedreven ondernemer die een ondernemer helpt op zijn eigen niveau. Ik zou hem zeker aanbevelen. groeten Marjo

  thumb marjo van Ginderen
  1/09/2018

  review rating 5  Edjon heeft me na een prettig overleg heel goed geholpen om mijn online zichtbaarheid te vergroten. Het fijne vind ik, dat hij betrokken is én blijft, je vragen helder beantwoord en écht geeft om het resultaat wat je graag wilt behalen. Hele prettige samenwerking en heel veel aan gehad!

  thumb KittyZingt
  9/18/2017

  review rating 5  Edon geeft een goed stappenplan voor het beter vindbaar maken van je website. En voert het ook voor je uit. Als je iets beter zelf kan doen helpt hij je daarmee. Hij gaat rustig en overzichtelijk te werk. Als klant ben ik tevreden. De communicatie met mij als klant is uitstekend, en ik weet door de vragen die ik hem kan stellen nu veel meer. Hij brengt wat orde in dit complexe vakgebied.

  thumb Diepenhorst Komische Portretten
  11/21/2016
 • review rating 5  Edon heeft een SEO-Scan voor me gemaakt, waarin hij duidelijk de verbeterpunten voor mijn website op een rijtje zette. Voor mijn nieuwe website heeft Edon de webteksten geschreven, waarbij hij rekening heeft gehouden met de zoekopdrachten van mijn potentiële klanten. Hiervoor is Edon eerst langs mijn atelier geweest om te luisteren en te zien over mijn werk. Hierdoor komen ook mijn sterke punten als restaurateur goed naar voren in de teksten. Toen de nieuwe website en teksten online kwamen, vonden nieuwe klanten mij al binnen enkele weken op Google!

  thumb Dirk-Olaf van Geenen
  7/06/2016

  review rating 5  Edon is een gewaardeerde SEO-specialist die precies weet hoe het vak werkt. Ik ben zeer te spreken over zijn kennis en manier hoe hij websites hoger in Google krijgt.Ga zo door!

  thumb Chelsea Bosters
  5/13/2016

  review rating 5  Edon heeft mijn site , Van den Bogaart Kunstgras, doorgelicht en daaruit bleek dat er wat aanpassingen nodig waren, die inmiddels uitgevoerd zijn. Verder gaf hij mij tips en handvatten om meer bezoekers op mijn site te krijgen. Het is nog te vroeg om conclusies te trekken maar het ziet ernaar uit dat zijn inspanningen vruchten af werpen. Edon is zorgvuldig, accuraat en klantvriendelijk, hij houdt je goed op de hoogte betreffende de gedane werkzaamheden, is rustig en doet geen loze beloftes. Kortom ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

  thumb Henk van den Bogaart
  3/25/2016

  review rating 5  Edon geeft een goed stappenplan voor het beter vindbaar maken van je website. En voert het ook voor je uit. Als je iets beter zelf kan doen helpt hij je daarmee. Hij gaat rustig en overzichtelijk te werk. Als klant ben ik tevreden. De communicatie met mij als klant is uitstekend, en ik weet door de vragen die ik hem kan stellen nu veel meer. Hij brengt wat orde in dit complexe vakgebied.

  thumb Diepenhorst Komische Portretten
  11/21/2016

Pin It on Pinterest