Werkwijze

werkwijze-van-seo-en-online-marketing-edjon-online-marketing

Edjon Online Marketing staat voor een aanpak op maat, waarbij transparantie, vertrouwen en resultaten de ankers vormen voor een goede samenwerking.

Transparantie en Vertrouwen

Iedere ondernemer heeft zijn of haar specialiteit en expertise. Voor onze klanten is dit meestal niet online marketing. Gelukkig is dit wel onze expertise en deze delen we graag met onze klanten. We doen niet aan geheimzinnig gedoe, maar vertellen open en eerlijk wat we doen en wat u kunt verwachten. Hierbij delen we bewust kennis zodat u weet wat we doen en u hier ook zelf de vruchten van kunt plukken. Voor ons is vertrouwen een kernwaarde voor een goede samenwerking en daarom zijn we ook compleet open over onze werkwijze.

Resultaten

Transparantie en vertrouwen zijn natuurlijk belangrijk, maar u wilt natuurlijk ook rendement op uw investering in online marketing. Dit vinden we zelf eveneens belangrijk en daarom spreken we Key Performance Indicators (KPI’s) af met onze klanten. Meten is weten en door het meten van doelen en conversies kunnen we uw ROI voor online marketing berekenen.

Online Marketing op Maat

Hoewel een online marketing strategie voor elk bedrijf dat online actief is niet mag ontbreken, is de invulling en relevantie voor elk bedrijf verschillend. Zo zal een sportwinkel met webshop een andere online strategie nodig hebben dan de dorpsslager. Een online marketing strategie staat niet op zichzelf, maar dient aan te sluiten bij uw bedrijfsstrategie en doelen. Edjon Online Marketing kijkt welke online marketing strategie bij uw bedrijf past, waar kansen liggen, en wat de zwakke en sterke punten zijn van uw huidige online marketing strategie.

Voor elk project gaan we dan ook rustig en geheel vrijblijvend om de tafel zitten om uw vragen, wensen en verwachtingen van uw toekomstige online marketing strategie te bespreken. Hierna bekijken we wat Edjon Online Marketing voor u kan betekenen en weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Korte en Lange Termijn Online Marketing

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk resultaten behalen met uw online marketing strategie, maar online marketing draait niet alleen om korte termijn doelen. Een gedegen online marketing strategie houdt rekening met zowel de korte, maar ook zeker met de lange termijn. De diensten die Edjon Online Marketing aanbiedt, worden meestal uitgevoerd op project basis, maar dit betekent niet dat de lange termijn vergeten wordt. Te veel bedrijven hanteren een werkwijze waar de dienst als het ware over de schutting gegooid wordt, terwijl van project naar project gewerkt wordt. Dit is niet de werkwijze van Edjon Online Marketing en het doel is altijd om de klant op korte en lange termijn vooruit te helpen. Dit houdt onder andere in dat bij al onze diensten, niet alleen de dienst zelf, maar ook een deel kennisoverdracht plaats vindt naar de klant. Bij het leveren van nieuwe content wordt uitgelegd hoe deze tot stand is gebracht, zodat u deze kennis in de toekomst zelf kunt toepassen. Als u een SEO-audit laat uitvoeren, dan wordt bij elk punt uitgelegd waarom het belangrijk is, zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst hier rekening mee kunt houden.

Voor Wie

Edjon Online Marketing richt zich op ondernemers en bedrijven die meer uit hun website willen halen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen kleine ondernemers, zoals ZZP’ers of zelfstandigen met een winkel, en grote bedrijven. Ondernemers komen er steeds meer achter dat alleen een website niet genoeg is om online succes te behalen. Edjon Online Marketing helpt om uw website zichtbaarder te maken in zoekmachines (lees Google), potentiële bezoekers via Google naar uw website te halen, en om van bezoekers uw klanten te maken.
Zoals u kunt lezen, staan bij Edjon Online Marketing uw wensen en doelen voorop. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.

Pin It on Pinterest